воскресенье, 4 ноября 2012 г.

Despre Vlad, Vlad Raider



În vara anului trecut, în urma unor decizii judecătoreşti ilegale, mai multe pachete de acţiuni ale Băncii de Economii, Moldova Agroindbank, Victoriabank şi ale societăţii de asigurări ASITO au ajuns, în mod fraudulos, în posesia unor companii off-shore. Ulterior presa, liderii de opinie și chiar unii politicieni au declarat că în spatele acestor acţiuni stă Vlad Plahotniuc.


Anterior, Înalta Curte de la Londra a deconspirat o serie de documente de la mai multe companii din Anglia și Scoția, care demonstrează clar că acestea au fost implicate în atacurile raider din vara anului trecut și că beneficiarul final a fost Vlad Plahotniuc. Zilele trecute a fost publicat pe un portal european un articol al unui jurnalist german, care dădea de înțeles că urmărirea penală pe numele lui Plahotniuc este pe cale să înceapă.


Ce a întreprins Procuratura Generală în urma publicației în presă a unor materiale privind implicarea lui Plahotniuc Ilinici în aceste scheme frauduloase?! Nimic!
Investiția pe care a făcut-o Plahotniuc, cumpărînd postul de Procuror General  de la Serafim Urechean a dat, roade bune. Vicepreședintele Parlamentului ar trebui să-și dea demisia din funcție. Ar ar fi bine să viziteze Marea Britanie și să dea depoziții organelor de drept.


De ce televiziunile nu dezbat subiectul dat?! E simplu! Moldova acum nare televiziune, în proprietate lui Plahotniuc Ilinici sunt 4 posturi de televiziune: Publika TV, Prime, Plus 2, Canal 3.


De ce tace Parlamentul?! Cîteva zile la rînd deputatul communist Grigore Petrenco, i-a cerut socoteală lui Plahotniuc. Nici un deputat din Alianță și cei ne afiliați nu au susțenut propunerea opoziției. Chiar și marele luptător cu Păpușar, Vlad Filat acum tace. Ce facem mai departe? Încotro ne îndreptăm? Nu vă este rușine, deputaților?


 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий