понедельник, 11 октября 2010 г.

Basarabia Pămînt Românesc

Fenomenul „BPR” înglobează în sine toate complexele, sărăcia intelectuală şi procedeele de spălare a creierului care au dus la lipsa unei concepţii clare despre ce a fost, ce este şi ce trebuie să fie Basarabia. De 20 de ani se duc discuţii inepte despre o Basarabie prorusească şi o Basarabie românească, însă nici una din ele nu au dus decît la divizarea societăţii, la greşeli politice şi ideologice. Cel mai trist este faptul că această confuzie este pe larg speculată de către forţele politice, aşa-zise naţionale, care se pare că duc o luptă tot mai acerbă de idiotizare a românilor. Această divizare creează un mediu ideal pentru apariţia şi dezvoltarea „paraziţilor” care se hrănesc cu românofobia. 
Aceşti paraziţi, ca şi orice organisme de acest tip, nu vor încerca rezolvarea problemelor ci vor creea un mediu propice pentru existenţa şi înmulţirea lor, ceea ce va duce la adîncirea crizei politice, sociale dar mai ales identitare.
Fenomenul BPR - pentru supraveţuirea „paraziţilor” este strict necesar ca aceştia să îndoctrineze masa populară cu cît mai multe idei răsuflate dar care se ţin pe nostalgia României Mari, eroilor şi martirilor români, pe spiritul de revoltă al tinerilor, dictatura comunistă, sărăcia, UE ca simbol al libertăţii şi bunăstării etc. Masa, care se lasă manipulată, nu înţelege că ea ajung să vadă în RM un duşman. Nu eşti român dacă nu ieşi în stradă să ţipi lozinci pentru ca diferiţi maieştri în prostit poporul să ajungă la putere pe seama ta. Nu eşti român dacă „Basarabia Pămînt Românesc” îţi sună răsuflat şi lipsită de folos iar mîinile nu îţi sunt ocupate cu tricolorul fluturînd frenetic. Nu eşti român dacă nu mergi în PMAN să strigi „Jos comuniştii”. Nu eşti român dacă pe obrazul tău nu se prelinge o lacrimă cînd Dan Bălan cîntă „Nu mă las de limba noastră” între „Chica Bomb” şi „Justify sex care nu arată nimic altceva decît inconsecvenţă în atitudine românească, ori aceste cîntece arată degradare morală, nedemnă pentru un român.

Комментариев нет:

Отправить комментарий