понедельник, 11 октября 2010 г.

PD partid de orientare stînga sau dreapta?

Unul din principalii candidați ai Partidului Democrat, Andrian Candu, susține că este susținător al viziunilor de dreapta.
Candu a făcut  această declarație, duminică, în cadrul unei apariții la postul de televiziune apropiat Partidului Democrat. Vorbind despre opțiunile sale politice, Candu a subliniat că ele sunt ”mai mult centru-dreapta, dreapta”.
Candu, care este pe locul trei în lista partidului condus de Marian Lupu, mai este cunoscut ca fost activist al Partidului Forțelor Democratice – un partid naționalist de dreapta, condus de Valeriu Matei. Candu, care astăzi este director general al companiei "Prime Management" SRL, a fost activist în acel partid în anul 1998.

Partidul Democrat din Moldova, condus de Marian Lupu, de mai mult timp încearcă să acrediteze ideea că promovează valorile unui partid de stânga, având relații cu Internaționala Socialistă. PDM încă nu a reacționat în niciun fel la declarațiile lui Andrian Candu, care ocupă un loc de frunte în lista electorală a acestui partid.

Комментариев нет:

Отправить комментарий