вторник, 9 ноября 2010 г.

AIE = Alianţa Impotenţilor Eliminaţi sau Lupu – tuzikul lui Plahotniuc, Filat – contrabandist

Alianţa pentru Integrare Europeană, din alianţă anticomunistă a devenit o alianţă procomunistă, fiindcă a creat toate premisele ca Partidul Comuniştilor să revină din nou la putere. Şi asta pentru că, timp de un an de zile, AIE, în loc să dea nume şi răspunsuri în dosarul 7 aprilie, în loc să lupte cu mafia, „face drujbă” cu Plahotniuc, despre care se spune că ar sta în fruntea schemei mafiote de la noi din ţară. Declaraţiile au fost făcute astăzi de ex-ministrul Securităţii Naţionale, Anatol Plugaru, şi juristul Mihai Petrache, în cadrul unei conferinţe de presă.

„AIE înseamnă Alianţa Impotenţilor Eliminaţi. Timp de un an de zile au demonstrat că sunt impotenţi din punct de vedere politic. Nu şi-au îndeplinit nici o promisiune şi acum dau vina pe presă, pe electorat, pe Plugaru şi Petrache, pe Mocanu, numai nu recunosc faptul că, de fapt, eşecul referendumului li se datorează lor”, a declarat Plugaru. Acesta a criticat dur declaraţiile liderilor AIE, care învinuiesc presa în această situaţie. „Presa i-a adus la putere pe cei din AIE, fără presă aceştia nu ajungeau nici sub gardul Parlamentului, iar acum ei dau vina pe mass-media”, a adăugat ex-ministrul Securităţii.
„Un an de zile au demonstrat impotenţă politică, iar acum au luat apă în gură şi nu se amestecă în cazul mafiei, care este cea mai mare problemă a Moldovei în acest moment. Măcar de formă trebuiau să-l dea afară pe Chetraru (directorul CCCEC)”, spune Plugaru. Fostul ministru al Securităţii Naţionale mai crede că Mihai Ghimpu a convocat Consiliul Suprem de Securitate de ochii lumii, iar în realitate, ar putea fi „cumpărat” de Plahotniuc.
Despre liderul PD; Plugaru a menţionat că „Lupu declară deschis că este prieten cu Plahotniuc, Plahotniuc spune că este prieten cu Lupu. şi AIE mai caută vinovaţi? Lupu este tuzicu lui Plahotniuc!”.
În aceeaşi ordine de idei, Anatol Plugaru şi Mihai Petrache au menţionat că adevăratul vinovat de participarea scăzută la referendum este preşedintele interimar, Mihai Ghimpu. „Dacă revine Voronin la putere, atunci va trebui să-i dea medalie lui Ghimpu pentru merite deosebite în reinstalarea comunismului în Republica Moldova”, crede Plugaru.
Atât Anatol Plugaru, cît şi Mihai Petrache, cred că este evident faptul că Procuratura, în mod evident, închide ochii în cazul sesizărilor lui Sergiu Mocanu.
„E foarte simplu să aflăm dacă Mocanu are dreptate: securitatea internă a Procuraturii și a CCCEC trebuie să prezinte descifrarea telefoanelor lui Zubco, Chetraru, şi să vadă dacă sunt sau nu convorbiri cu Plahotniuc. Vedeți unde ei trăiesc şi ce maşini conduc şi va fi clar. Au ei oare dreptul să judece cazul lui Mocanu, când au case de 400 de mii de euro?”, se întreabă Plugaru.
„Cu aşa guvernare, nimeni nu ne ia în serios, nici UE, şi nici Rusia. AIE trebuie mai întâi să se spele în această situaţie, mai apoi să se gândească la alegeri! N-o să vină nici unul cu experienţă şi care se respectă să lucreze cu Filat, atît timp cât acesta are o reputaţie de contrabandist şi care în loc să rezolve problema cu mafia, „ştukatureşte” în faţa camerelor case pentru sinistraţi”, a mai spus ex-ministrul Securităţii Naţionale, adăugând că „dacă poporul nu rezolvă problema AIE, atunci vine kalaşnikov”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий